Re: Zaučení v práci
Není to správné, za práci, a to i za ten 1. den skutečného zaučování (to už je taky práce) musíte dostat zaplaceno. To Vám dali jako jak? jako neplacené volno? Ovšem umím si představit, že kdo se bude moc domáhat, tak může ve zkušební době skončit.
Re: Zaučení v práci
znamý, hostinský takto zučoval servírky, týden, pak se jedna nas...la a napsala na OIP, přišla kontrola a zaučování ho stálo 30.000.-Kč.
Řetězce se chovají k našim českým nádeníkům jako hovada, vyškolí si a zaplatí vedoucí personál a řadoví zam-ci jsou pro ně špína, lůza, paraziti a neví, kde a jak je okrádat dřív.
Nenechte si to líbit i za cenu, že vás vyhodí, najdete si práci třeba jinou.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
11. 11. 2016 13:37
Dobrý den,může mi někdo poradit prosím vás.Nastoupil jsem jako pokladní do Kauflandu a 6.10.jsem podepsal prac.smlouvu 30.h.týdně.Při podpisu docházky jsem viděl,že 6.,7.a 8.10.mám napsané první tři dny jako zaučení,zaučoval jsem se však jen1.den a další den pracoval již sámostatně na pokladně,nevěnoval jsem však tomu velkou pozornost.Při výplatě jsem zjistil,že tyto první tři dny nemám zaplacené,podle odpracovaných hodin.Vedením-mým nadřízeným mi bylo sděleno,že zaučení se neplatí.Je toto správný postup nebo mám trvat na proplacení odpracovaných těch prvních 3.dnů?Byl jsem v práci a pracoval.Tak tomu nerozumím.Děkuji za radu.