Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je možné u vyúčtování pracovních cest, mít jako DUZP (jelikož to účtuji přes závazky) datum, kdy mi to nadřízený schválí k vyplacení zaměstnancům, anebo postupuji nesprávně. Předtím jsem to účtovala přes pokladnu, takže tam DUZP je datum, kdy skutečně vyplacím. Teď to je taktéž stejné, jelikož když vyúčtované prac. cesty nadřízený schálí, tak já je zaměstnancům vyúčtuje přes pokladnu. Prosím poraďte. Díky moc.
Re: DUZP - cesťáky
DUZP myslíte datum uskutečnitelného zdanitelného plnění? Moc to nechápu. Náhrady stravného a cestovného s DUZP nemají nic společného. Možná jsem ale jenom nepochopila Vás dotaz.
3. 10. 2005 13:28
Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li je možné u vyúčtování pracovních cest, mít jako DUZP (jelikož to účtuji přes závazky) datum, kdy mi to nadřízený schválí k vyplacení zaměstnancům, anebo postupuji nesprávně.
Předtím jsem to účtovala přes pokladnu, takže tam DUZP je datum, kdy skutečně vyplacím.
Teď to je taktéž stejné, jelikož když vyúčtované prac. cesty nadřízený schálí, tak já je zaměstnancům vyúčtuje přes pokladnu.
Prosím poraďte. Díky moc.