Re: faktura rok 2015
Jedná se o celkovou částku 1220,- (takže DPH přes 200 Kč). Na konci roku děláme inventarizaci pohledávek a dodavatelé si sami posílají inventarizaci. Tento to neposílá - jedná se o živnostníka, u kterého máme max. 2 faktury za rok...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
28. 11. 2016 9:48
Dobrý den,
prosím Vás o radu. Šéf mi donesl fakturu z minulého roku (10/2015), kterou omylem vzal domů a včera na ní doma narazil. Myslela jsem, že jde o fakturu již zaevidovanou, uhrazenou. Ale bohužel. V evidenci ji nemám a platba taky neproběhla. Kontaktovala jsem dodavatele - je to zrovna dodavatel "kamarád" šéfa a vždy mu říkal, že není faktura uhrazena, jenže šéf na to zapomněl, než dojel zpět do firmy. Jinak by jsme na to přišli dříve (už v roce 2015).
Chci se zeptat, jak nejlépe zaúčtovat fakturu, aby se nemuselo opravovat daň. přiznání za rok 2015. Děkuji moc za rady!