Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
16. 12. 2016 9:53
Dobrý den,
dostala jsem od zaměstnavatele výpověď, ale moc se mi to nezdá. Mohl by mi prosím někdo poradit? děkuji
Výpověď daná zaměstnavatelem dle § 52 písm. c) zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce ve znění pozdějších předpisů
Na základě pracovní smolouvy, uzavřené dne 5.2.2015 jste zaměstnána ve společnosti ....... na pozici vedoucí prodavačka. V souvislosti s rozhodnutím zaměstnavatele o snížení stavu zaměstnavatelů se Vaše pracovní pozice stala nadbytečnou. Z tohoto důvodu Vám uděluji ke dni 31.12.2016 výpověď. Výpovědní doba počíná běžet prvním dnem následujícího kalendářního měsíce od doručení tohoto rozhodnutí. Dle pracovní smlouvy a § 67 zákoníku práce Vám náleží odstupné ve výši dovjnásobku průměrného měsíčního výdělku.