Re: osoba bez zdanitelných přijmů
Pokud vás vyřadili proto, že jste se nedostavila v určený den, tak nemáte šanci při odvolání. Osoba bez příjmů si musí platit zdr. pojištění. O soc. dávky můžete zažádat a myslím, že vám něco dají.
Ale kdyby jste chodila na ÚP tak by jste ušetřila značný peníz. Musíte totiž platit zdr. poj. ve výši 13,5 % z min. mzdy. Jako by jste ji pobírala. Takže za blbost se platí!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
6. 10. 2005 15:07
Prosím o radu,jsem momentálně nezaměstnána a vyřadili mě z evidence z Úřadu práce.Stávám se tím padem osoba bez zdanitelných příjmů? A kdo to přesně je? Mohu zažádat o sociální dávky na sociálce? A jak je to s finančním úřadem a zdravotní pojišťovnou? Do kolika dnů mohu napadnout rozhodnutí Úřadu práce,když mě vyřadili z evidence? A má rozhodnutí platnost,ikdyž jsem to podepsala a nedali mi ho? Vím,že jsem udělala chybu.
Děkuji za odpovědi.