Re: pracovní úraz - náhrada škody
>>V r.2001 jsem utrpěl pracovní úraz kolene (náhrada
>>vazů). Od zaměstnavatele jsem dostal doplatek jako
>>náhradu za ušlou mzdu. S kolenem mám neustálé
>>problémy.
>>Nyní jsem v PN opět po úraze toho samého kolena (
>>opět
>>vazy). Mohu uplatňovat následky pracovního úrazu a
>>domáhat se náhrady u zaměstnavatele, u kterého se
>>stal
>>prvotní pracovní úraz i když zde již nejsem
>>zaměstnán?
>>Prosím poraďte jak mám postupovat. Děkuji.
>
>Sám píšete, že se jedná o nový úraz. Takže jedině z
>vaší pojistky můžete očekávat nějaké náhrady.
>
>Jste pojišťovák nebo právní "poradce z lidu" od půlitru? Nový úraz se stal díky tomu prvnímu jako jeho následek. Pochybuji, že se někdy zapojím do plnohodnotného pracovního procesu, a na sportovní aktivity mohu také zapomenout. Přesto díky za radu. Ještě někdo další s lepší radou? Díky
Re: pracovní úraz - náhrada škody
Jsem taky právní "poradce z lidu" od půlitru, jelikož pojišťovák nebo oficiální poradce by Vám tady zadarmo neradil...
Jestli z Vaší lékařské zprávy vyplývá, že Váš současný úraz byl zapříčiněn úrazem z roku 2001, pak si můžete nárokovat náhradu po předchozím zaměstnavateli, platí si Kooperativu, tak to pro něj nebude činit problém.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 10. 2005 18:50
V r.2001 jsem utrpěl pracovní úraz kolene (náhrada vazů). Od zaměstnavatele jsem dostal doplatek jako náhradu za ušlou mzdu. S kolenem mám neustálé problémy. Nyní jsem v PN opět po úraze toho samého kolena ( opět vazy). Mohu uplatňovat následky pracovního úrazu a domáhat se náhrady u zaměstnavatele, u kterého se stal prvotní pracovní úraz i když zde již nejsem zaměstnán? Prosím poraďte jak mám postupovat. Děkuji.