Re: Pracovní vztah jednatele ke společno
na odměny musí mít mandátní smlouvu nebo se vyplácí ze zisku podle rozhodnutí vh?
---
Jak správně bdm říká Může, může, může, může, je třeba ale dodat a dá Vám to víc Práce, práce práce.
Pokud jste malá organizace a jednatel bude mít příjmy jako jednatel i zaměstnanec, sociálka po Vás bude měsíčně u tohoto človíčka dva řádky na měs. hlášení.
Zde zbývá otázka - a proč to vlastně děláte?
*** :-)))))))) Ano, repete bylo výrazem toho, že je to tady pořád dokola. Ale já žádnou hysterii necítím, spíše radu jak to zjednodušit. A vsadila bych svůj měsíční plat, že od "Jirky" (můžu vypustit "pana"?) to nebylo ve zlém ani jedovatě :-))))) ***
---
Všechno vím - na Vašem náměstí s kytkou a těšící se na panáka budu naprosto nepřehlédnutelný. Tedy alespoň pokud není to náměstí velké. Pokud je velké, budu ho obcházet ve směru hodinových ručiček /obcházejte ho proti směru/ do půlhodiny se musíme potkat, i kdyby to bylo na Václaváku.
A teď má tajná zbraň - napište na mail projirku@atlas.cz kam mám jet.
Jediný problém je v tom, pokud těch rad kam mám jet dostanu z fóra víc - přece jen se vlastně neznáme.
---
*** No........ tak tohle mi teď fakt připadá, jako rozhození sítě po celém fóru :-)))))) Snad by to chtělo jen tabulku "Přistupujte ke mně po skupinkách, nejlépe po dvou" - protože jak říká klasik "Co je po třech, je dokonalé" :-))))))))))) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
11. 10. 2005 16:01
Může být jednatel společnosti zároveň zaměstnancem této společnosti nebo se to řeší nějak jinak?
Děkuji za odpověď