Re: odmeny
Záleží na tom, jaká kritéria jsou stanovená (ve vnitropodnikových stanovách) pro přidělování odměn nebo jak máte nárok na roční odměny smluven ve smlouvě. Jestliže nejsou smluveny, rozhoduje zaměstnavatel.
Re: odmeny
paní Jiřka má pravdu, nevím proč někdo radí hned běžet na úřad práce, každá odměna je něco navíc, musí být někde písemně stanovena výše a podmínky poskytování,event.nepřiznání,krácení atd. vždy ale bylo základem, že nepříslušela za období,kdy zaměstnanec nepracoval (alespoň já mám tutuo zkušenost) a i toto krácení - nepřiznání musí být obsaženo buď ve vnitřním předpise nebo kolektivní smlouvě, event.ve mzd.či plat.výměru...já mám platový výměr se stanovením základního platu,prémie měsíční a prémie roční vč.podmínek pro přiznání,krácení,výplat záloh této roční odměny...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
11. 10. 2005 20:05
Prosím o radu je 2,5 měsiční neschopnost důvodem ktomu abych nedostala roční odměny?děkuji Kapa