Re: špatně odvedaná záloha na silniční d
Zálohu zvýšit určitě.
Podobný případ jsem zrovna tento týden řešila,jednalo se sice o nižší částku,cca 300,- Kč,ale po dohodě s FÚ,kdy sice sankci nevylučují z důvodu termínu platby zálohy,jsem byla "uklidněna",abych si nedělala hlavu vzhledem k nízké částce ,v konečném vyúčtování bude srovnáno.
Udělejte to tak,může Vám po ročním přiznání přijít penále za pozdní platbu.
Mám opačný případ, přeplatila jsem, neuplatňovala
jsem na jedno nákl.auto slevu EURO 3, teď musím zaplatit
za zam.auto ( cesťáky pro naši firmu) a ráda bych si to
vykompenzovala. Nevím, ale jestli o to teď můžu zaplatit
míň nebo musím platbu dodržet a o přeplatek zažádat až
příští rok po podání přiznání k sil.dani.Neví někdo postup
v tomto případě?
Přeplatky jsou podle mně záležitostí celkového vyúčtování.Za běžný provoz bych platby dodržela.Auta byla v provozu ve stanoveném období a záloha na silniční daň pro ně platí v předepsané výši.Nechala bych to tedy až na to přiznání,ale také by mně zajímaly další názory a zkušenosti..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 10. 2005 9:00
Při připravě výpočtu zálohy silniční daně za jsem zjistila, že minulé čtvrtletí jsme zaplatili cca o 3000 nižší zálohu než měla být.
Mám o tuto částku navýšit zálohu nyní? Jak je tato chyba sankcionovaná?
Díky všem za odpovědi....