Re: Pojištění odpovědnosti - nezaplacení
mám zkušenost,že při požadavku na plnění mi zavolala paní,že mám nějaký přeplatek a penále na účtu, že to započte,vrátí zbytek atd....takže si myslím,že i ke dni ukončení by vypsali penále....
nemá ale jednou za čas mi zavolali,a já jsem přehled - tabulka v excelu s uvedením hrubé mzdy celkem za firmu a vypočt.částku odvodu poslala...nikdy nepřišli z Kooper.na kontrolu, Česká je hold "pojišťovna č.1 " takže její evidence tak vypadá..
No to žasnu. Česká pojišťovna na nás chtěla každý čtvrtletí
předložit doklad, že jsme si to vypočetli správně a doklad, že jsme jí to proplatili. Což jsem odmítala. Tak přišli na kontrolu a
koukali do bankovních výpisů, zda jsem to uhradila. Vůbec neměli přehled kdo jim co platí na jejich účet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 10. 2005 9:56
Nevíte někdo jaké jsou úroky z prodlení za nezaplacení pojištění odpovědnosti za škody zaměstnanců u Kooperativy?