Re: FU stále nevyměřil daň
předpokládám, že jste podal přiznání k dani darovací, máte kopii od podaného přiznání - já bych víc neřešila
(před 5 lety jsme podali přiznání k dani darovací - osobní automobil vyřazený z podnikání byl darovaná a doposud jsme neobdrželi vyměřenou daň, máme orazítkované podané přiznání, po telefonické urgenci nám řekli, že na fu žádné přiznání namají - pokud přijde kontrola, tak MY jsme přiznání podali)
Re: FU stále nevyměřil daň
U darovací dani je to zcela běžné, mám zkušenosti, že platební výměr na daň darovací ohledně daru nemovitostí přichází za 1 - 2 roky, takže buďte naprosto v klidu.
>>V 2/2005 jsem na finanční úřad zaslala veškeré
>>podklady /vč.vkladu do katastru/ k vyměření darovací
>>daně.
>>zaslali mi pouze složenku na úhradu daně z
>>nemovitosti.
>>Po mé urgenci v 5/2005, že stále nedorazilo vyměření
>>darovací daně mi sdělili, že ho určitě zašlou.
>>Nehrozí mi náhodou nějaká pokuta, že neurguji FU, aby
>>mi laskavě zaslali výměr ? ? ?
>
>předpokládám, že jste podal přiznání k dani darovací,
>máte kopii od podaného přiznání - já bych víc
>neřešila
>
>(před 5 lety jsme podali přiznání k dani darovací -
>osobní automobil vyřazený z podnikání byl darovaná a
>doposud jsme neobdrželi vyměřenou daň, máme orazítkované
>podané přiznání, po telefonické urgenci nám řekli, že
>na fu žádné přiznání namají - pokud přijde kontrola,
>tak MY jsme přiznání podali)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 10. 2005 13:25
V 2/2005 jsem na finanční úřad zaslala veškeré podklady /vč.vkladu do katastru/ k vyměření darovací daně. zaslali mi pouze složenku na úhradu daně z nemovitosti. Po mé urgenci v 5/2005, že stále nedorazilo vyměření darovací daně mi sdělili, že ho určitě zašlou.
Nehrozí mi náhodou nějaká pokuta, že neurguji FU, aby mi laskavě zaslali výměr ? ? ?