Re: Ten doraz není ode mne. - Josef
Ne, není, pouze se touto problematikou nezabývám, protože ji pořádně neznám. Vše v dobrém. o)))
Re: Ten dotaz - pro p.Hakena
Neprodlužujme tuhle neplodnou diskusi, jen jsem chtěl říci, že sice nikdo nemá právo na uzurpaci nějakého nicku, zpravidla se však tazatelé i odpovídající (alespoň ti, co to myslí vážně) snaží od jiných diskutujících odlišit (až na anonymy). Já osobně se při dotazu snažím uveřejnit svou e-mailovou adresu, při odpovědích nikoliv, to však neznamená, že provozovatel mou e-mailovou adresu nezná. Přimlouval bych se za svázání nicku s e-mailovou adresou, byť se tato adresa nebude veřejně vyskytovat.
Re: Panu Josefovi
Pane Josefe naprosto vás chápu, ale proč si své jméno nějak neodlišíte sám? Něco si vymyslete a dejte nám vědět :-)))
To, co navrhujete, si neumím představit, něco jako registrace by asi snížilo počet účastníků téhle diskuze a to o dost. Eva M. kdysi navrhovala dobrovolnou registraci s určitými výhodami navíc, to by bylo dobré řešení. J.F.
Re: Ten dotaz - pro p.Hakena
>>>>Neprodlužujme tuhle neplodnou diskusi, jen jsem chtěl
>>>>říci, že sice nikdo nemá právo na uzurpaci nějakého
>>>>nicku, zpravidla se však tazatelé i odpovídající
>>>>(alespoň ti, co to myslí vážně) snaží od jiných
>>>>diskutujících
>>>>odlišit (až na anonymy). Já osobně se při dotazu
>>>>snažím uveřejnit svou e-mailovou adresu, při
>>>>odpovědích
>>>>nikoliv, to však neznamená, že provozovatel mou
>>>>e-mailovou adresu nezná. Přimlouval bych se za
>>>>svázání
>>>>nicku s
>>>>e-mailovou adresou, byť se tato adresa nebude veřejně
>>>>vyskytovat.
>>>
>>>Opravdu mě nenapadá, jak by mohlo fungovat svázání
>>>nicku s e-mailem. Každopádně však každému, kdo se
>>>rozhodne nick používat, doporučuji vybrat nick
>>>dostatečně
>>>odlišitelný od ostatních, např. "graver"... :-)))
>>>
>>>Robert Haken
>>**************
>>Ano, to je hezký nick, akorát že ho nedokážu
>>přeložit,
>>to mi jedině vadí :-))) J.F.
>>**************
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 10. 2005 16:22
§ 6 nař. 108/1994
U zaměstnavatelů s nočními směnami začíná den pracovního klidu hodinou odpovídající nástupu směny, která v pracovním týdnu nastupuje podle rozvrhu směn jako první.
Pracuji v rozpočtové organizaci a centrální orgán stanovil, že pokud mám noční směnu z pátku na sobotu (12 hod.), tak je to bráno jako všední směna bez sobotního příplatku od 00 do 07 hodin. Zdá se mi to nelogické, když podle kalendáře opravdu pracuji i v sobotu.