Re: Ukončení prac. poměru dohodou
to že se dohodnete na ukončení znamená:
prac.poměr skončí 31.10.2005, pokud onemocníte před tímto datem a budete nadále nemocná, tak nem.dávky bodou vypláceny do ukončení, i když pr.poměr skončil,,,,dále máte 42 kal.dnů ochr.lhůtu od 1.11.2005 na uplatnění nem.dávek v ochr.lhůtě.....pokud 1.11. nebudete nemocná,přihlásit na úřad práce...pokud budete i po 31.10.nemocná (počátek před 31.10.) nem.lístek dávat zaměstnavateli. Pokud budete na úřadu práce a onemocníte v ochr.lhůtě tak nahlásíte na úřadu práce - přeruší výplatu podpory a nem.lístek donesete k poslednímu zaměstnavateli...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 10. 2005 9:48
Dobrý den,
podepsala jsem se svým zaměstnavatelem dohodu o ukončení pracovního poměru k 31.10.2005. Vzhledem k nemoci mám vystavené potvrzení o pracovní neschopnosti od lékaře. Existuje pro mě ochraná lhůta? Nebo je má neschopnost omezena pouze dobou ukončení prac. poměru. Musím se od 1.11.2005 hlásit na pracovní úřad a pracovní neschopnost předat tam?
Děkuji
Kateřina E.