Re: Pro p.Hakena-nastavení Explorer/Outl
Aňo, prosím napište, jaký Outlook přesně používáte. "Velký" outlook, který je součástí MS Office? Nebo Outlook Express? A jakou verzi? Jinak na počítačové dotazy všeho druhu je lepší třeba toto forum: http://forum.zive.cz/ Třeba se Vám ten odkaz bude hodit někdy příště.
Re: Pro p.Hakena-nastavení Explorer/Outl
Zkuste se podívat v hlavní obrazovce OE na Nástroje - Možnosti - Zabezpečení. Nemáte zaškrtátko u volby "Zakázat ukládání nebo otevírání příloh, které by mohly obsahovat virus"? Je to jedna z možností. Pokud nepomůže, ozvěte se, zkusíme něco dalšího. Případně mi pošlete nějaký zlobivý email na mou adresu eva-m zavináč volny.cz a já si s tím zkusím pohrát, aby mě to začalo zlobit jako Vám :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 10. 2005 19:16
Vím, že to sem nepatří, ale i takové podobné dotazy zde byly, tak Vás moc prosím jako odborníka o pomoc, protože se s tím už trápím půl dne a ani odborník na Telecomu mi nebyl schopen poradit.
Asi to bude pro Vás banální problém, ale prostě mi nejde v Outlooku - v Doručené poště zobrazit celá zpráva.
Abych to přiblížila, odebírám emailové noviny např. od Verlagu a v podokně je vždy část příspěvku , ale jde otevřít celý, no v tom je právě ten problém, že už mi to nejde otvírat, když na článek kliknu - žádná reakce.
JIné přiložené celé soubory běžně jdou, ale mám problém jen zde.
Dávám si to za vinu, protože jsem v Nástroje - Možnosti internetu něco upravovala v Nastavení vlastního zabezpečení - ovládací prvky Active X kvůli bance, ale něco jsem asi udělala navíc a špatně a jelikož tomu nerozumím (nemám se do toho plést, vím - bohužel nikoho jiného nemám), nedokáži to opravit zpět.
MOžná bude problém v tomto, jinak nevím - nikde jinde jsem nic neupravovala.
Můžete prosím poradit:-)))