Re: Jaký mzdový program???
Rozdíl je v tom, že pracovníci jsou rozděleni do několika skupin a každá skupina má v daném měsíci jiný fond pracovní doby. Např. jedna 156,5 a druhá 164 hod.Přitom jsou odměňováni měsíční mzdou. Úvazek 37,5 hodin je průměrný úvazek za celý rok. Ne v každém programu se může u měsíční mzdy zadávat odpracovaná doba v hodinách a 156,5 hodin je bohužel 20,86 dní... a ne každý program mi povolí připlatek za svátek, který je o víkendu..... atd. Těch problémů je víc. Za tip děkuji, mrknu se na jejich web.
Doporučuji program Lorga - www.lorga.cz
Zde lze zadat každému pracovníkovi vlastní kalendář, podle kterého jsou placeny i Sv a dovolená podle zadaných směn.
Program je ver DOS. Win je zatím v Betaverzi, ale Dos chodí bez problémů i pod Win XP.
DEMO bych nedoporučoval. Mě osobně by spolehlivě odradilo. ;) A to i když jinak na ten program nedám dopustit.
Pro uživatele kteří ho neznají nemá na první pohled moc příjemné uživatelské rozhraní. (Nicméně to se nechá do určité míry přizpůsobit ...)
Kvality tohoto programu člověk pozná až při práci s ním. Nemusí si dělat mnoho výpočtů vedle a do programu psát výsledek, protože program s touto variantou odměňování, doby nepočítal. Všechno počítá program. (Samozřejmě nelze slepě zadávat, ale opravdu hodně pomáhá.)
Možná ještě informaci, že mají dva licenční modely nákup a nájem. Takže není třeba vydat hned desítky tisích.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 10. 2005 14:50
Můžete mi prosím někdo poradit, jaký je vhodný program pro zpracování mezd pro firmu s nepřetržitým čtyřsměnným provozem? Velice děkuji.