Re: ABRA - DPH k zahraniční faktuře
Dobrý den,
v ABRA dělám a taky mi to nejdřív dělalo problém,ale teď je to pohoda nebojte.Zadejte : (režim"reverse charge" nebo třístranný obchod) a po uložení Vám to nabídne vystavit doklad reverse charge.Kdyby byl problém, tak mi můžete zítra zavolat a já s Vámi projdu krok za krokem.Jana
Re: Ještě dotaz k Abře
Prosím Vás zkušenou, co děláte v Abře už déle zda byste mi mohla také poradit. Já zase pořád nemůžu přijít na to proč mám rozdíl mezi zůstatkem účtu 13200 a částce, která mi vyjede při zadání stav skladu k datu. Dodací listy jsou napárovány, u záměn jsem již ceny opravila, ale dále už mě nic nenapadá. Děkuji moc
Re: Ještě dotaz k Abře
Nevím jestli to bude Váš případ, já měla podobný problém s účtem 321 a knihou faktur, na hotline mi poradili, ať si zkontroluji účetní zápisy, jestli některý nemám zaúčtovaný "pod čarou" (volba: viditelnost: běžný doklad, jen nad čarou, jen pod čarou). Byto to tím - pokud je zvolen režim pod čarou, zápis se na účtu neobjeví. Jinak můžete taky zkusit dotaz na bezplatnou hotline@aktis.cz, do tří dnů většinou odpověď přijde.
Paní Jana
Děkuji, tak jsem to snad nějak zvládla. Jen mě tam mate jedna věc - naštěstí nemá na nic vliv. (tedy doufám). Při zadávání typu obchodu se vyplňuje země odeslání a země odpočtu DPH. Já jsem vyplnila - země odeslání GB a zemi odpočtu DPH a hlásí mi to nějakou chybu. - jak jste se s tím poprala vy?
Díky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 10. 2005 16:05
Prosím pomoc, mám abru krátce a jsem teď z toho jelen. Mám zahraniční fakturu bez jejich DPH a nevím jak ji mám založit. Pořád mi to někde hlásí nějakou chybu.
Jaký by jste zadali typ obchodu?
Díky za pomoc