Re: neví si rady- přeúč.vymáhání dluhu a
Ono je to fakt těžké, když přesně nevíme, za jakou službu to fakturují - může to být i penále za neuhrazení zálohy/faktury = to by nebylo zdanit. plněním, ale já opravdu nevím, jestli to nejsou jiné náklady - třeba telefony, korespondence-upomínky=vymahačské firmy - nebo, jestli to nelze např. zařadit do §10,odst.6d)-finanční služba(nemám nikde komentář, co se tím myslí???)
Pokud by bylo možné, asi nejlepší řešení by bylo, kdyby se s něm. firmou od Vás někdo spojil(nebo e-mailem) a nechal si vysvětlit o jaké náklady se jedná a zda bylo u nich odvedeno DPH (pokud by to ale bylo u nich zdanit.plnění - muselo by to snad být uvedeno na faktuře??)
Je mi líto, ale těžko radit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 10. 2005 12:36
Prosím poraďte:
přišla nám fa z Německa od našeho dodavatele/plátce/, kterou nám přeúčtovává náklady s vymáháním dluhu, který jsme nezaplatili v termínu.
Když to nezaplatíme nepošlou nám zboží.
Jak zaúčtovat?
Hlavně mě zajímá DPH.
Moc díííky!