Re: dovolena
Normálně byste měl pracovat, ale rozumím tomu tak, že místo práce jste doma,zřejmě proto, že zaměstnavatel pro Vás neměl vhodnější místo, na které by Vás měl převést a proto Vás tedy musel nechat doma a platit průměrem. To nic nemění na věci, že zaměstnavatel může nařídit zaměstnanci čerpání dovolené, tedy ho může nařídit i Vám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
Chystá se omezení portálu MOJE daně. Některé důležité služby nebudou fungovat
23. 10. 2005 15:26
31.10.mi konci pracovní pomer ze zdravotních duvodu a od listopadu budu pobirat inv,duchod . muze mi zamestnavatel naridit ve vypovední lhute abych si vybral dovolenou i pres to ze nemuzu pracovat a jsem placeny v prumeru .zbyva mi 14 dnu dovolene a nevim jestli mi tu dovolenou nema proplatit navic do meho prumerneho platu .nemuzu to najit v zadnem zakone dik za pomoc...