Re: Zaměstnanec poslední den PN pracoval
A jak to,že jste ho nechali pracovat ? Den má 24 hodin, takže pokud byl 22.5. neschopen, tak byl neschopen až do 24.00 hod. Nebyl tudíž do té doby zdravotně způsobilý práci konat.
Re: Zaměstnanec poslední den PN pracoval
To já vím, ale jsem jenom účetní a nyní mám jeho docházku před sebou. Co se děje na pracovišti, že ho nechal vedoucí pracovat, to zpětně neovlivním. Jenže co s tím nyní? Jak mu to dát do mzdy? Kdybych to posílala na OSSZ, tak bych to uvedla na 5. díl, že poslední den pracoval 4,5 hodiny. Nevím, jak velký je to průšvih...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 6. 2017 8:51
Prosím mzdovky o radu. Zaměstnanec měl v květnu pracovní neschopnost od 15.5. do 22. 5.2017. Jenže ten poslední den pracovní neschopnosti šel ještě do práce a odpracoval 4,5 hodiny. Jak to nyní vyřešit? Dáme náhradu za 3,5 hodiny a ten den bude ve vyloučených dnech, ale na ELDP ho do vyloučených dob nedám?