Re: Zdravotní a sociální poj. za 1 den
Myslím tím přihlášení a odhlášení, nikolivěk 1 den, ten se samozřejmě platit nemusí.
já to mám blíž na psychiatrii do Opavy,ale asi tam skončím,teď jsem se dověděla,že 15 zaměstnancům končí pr.smlouvy na dobu určitou do 25.10. (zedníci) a aby nemusel prodlužovat do 15.12. ikdyž je potřebuje, a nemusel platit svátek 28.10. tak majitel rozhodl,že skončí 25.10., od 1.11. nové prac.smlouvy na dobu neurčitou s tříměsíční zkuš.dobou,ve které skončí toho 15.12....takže odhlásit,přihlásit,....mne snad opravdu odvezou...zítra jdu na školení OSSZ,to zase bude den v háji....
Miladko, a co bylo na tom školení, jak jste nedávno psala nového o důchodcích. Já jsem zatím nic nezaznamenala. Uvítala bych zrušení omezení na l rok, když se to stejně dělá formálně, jen spousta papírů a práce, a prac.poměr fakticky trvá nepřetržitě.
Vzpomenete si ? Díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 10. 2005 12:19
Prosim o radu, jeden pracovni pomer konci 31.12. a dalsi zacina 2.1. - jak je to s platbou pojisteni za jeden den (1.1.) musim x nemusim, hlasit x nehlasit ???
Diky !