Prohlášení k dani - žena na RD, konec PP

• (neregistrovaný)

20. 6. 2017 12:33

Dobrý den, prosím zkušenější o radu. Ve mzdách jsem ještě začátečník.
    Paní u nás pracovala a pak odešla na MD, RD. Nyní ji RD končí a její místo bylo zrušeno. Dostane výpověď z důvodu nadbytečnosti a bude jí vyplaceno odstupné. Jak je to prosím Vás s prohlášením k dani? Na začátku roku jej u nás nepodepisovala - nebylo proč a vím, že měla nějaké krátkodobé brigády a měla podepsáno jinde.
    Může podepsat v červenci na červenec (kdy dostane tu výpověď s odstupným) u nás?

Pak mám ještě případ paní s velmi dlouhou nemocí - marodí od 2015. Na rok 2017 jsem ji prohlášení podepsat nedávala. Kdyby se uzdravila a vrátila do práce (doufám, že tomu tak bude). Můžu jí dát prohlášení podepsat nebo jej musí podepsat až dodatečně? Např. nemoc bude ukončena 30.6. a paní od července nastoupí zpět. Můžu jí dát podepsat prohlášení v červenci?

Dál máme několikrát do roka studenty na DPP (většinou jde o děti zaměstnanců, kteří si přivydělávají v době prázdnin). Prohlášení předkládám při každé nové DPP. Na 1. straně je tedy třeba 3 x ve všech okýnkách 2017 uplatňuji a na 2. stránce na zdaňovací období 6/2017 2.6.217 podpis, 9/2017 3.9.2017. Je to tak?

Omlouvám se za hloupý dotaz a děkuji za případné rady.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 6. 2017 15:44

.. (neregistrovaný)

Re: Prohlášení k dani - žena na RD, kone
      " Dostane " výpověď v červenci
      Co bude dělat po dobu výpovědní doby? Bude na 100% "náhradě"?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).