Re: výpoved
Ve zkušební době můžete skončit ze dne na den, jen to musíte dát předem písemně zaměstnavateli na vědomí. Není určeno, jak dlouho předem, třeba i poslední den. Totéž může udělat naopak i zaměstnavatel.
Zaměstnavateli oznámíte písemně, že ukončujete pracovní poměr ve zkušební době ke dni..... ( tento den bude Vaším posledním pracovním dnem). Necháte si od něj potvrdit převzetí tohoto Vašeho oznámení. Den, který jste určila jako poslední, odpracujete a následující den už nemusíte přijít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 10. 2005 10:22
Od 5.9.2005 jsem uzavřela smlouvu na dobu určitou tj. do 31.12.2005 a jsem v tříměsíční zkušební době. Však práce mě nenaplnuje a chtěla bych si najít neco nového. Jak dlouho dobpředu musím oznámit zaměstnavateli svoji odpověd a kdy mě majitel uvolní z práce? Ihned nebo až po nějaké době?A když ano, tak po jak dlouhé době?
Předem mooc děkuja za odpověd!