Re: Originál potvrzení o zdanitelných př
Já v takovém případě udělám kopii, na ni napíšu, že je ověřena dle originálu, který byl vydán zaměstnanci a který bude přiložen k jeho daňovému přiznání. A Vy jí vystavíte také potvrzení o zd. příjmech, na kterém uvedete tu vratku daně, kterou jste jí dali při RZD.
Re: Originál potvrzení o zdanitelných př
Já když jsem měla pro synovo DP k dispozici některých potvrzení jen kopii a bylo by složité obstarat znovu originál, tak jsem mu DP poslala přes portál, s následným potvrzením o podání. Vše stačilo jen naskenované a nikdo originály nevyžadoval.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 6. 2017 15:53
Dobrý den,
prosím, chtěla bych se zeptat – paní jsme dělali roční zúčtování daně, ale nedodala všechny podklady pro slevu na dítě, tak jsme neuplatňovali dítě. Teď si chce podat sama daňové přiznání. Problém je, že minulý rok byla zaměstnána ještě u jiného zaměstnavatele, tedy jsme měli k RZ potvrzení o zdanitelných příjmech od minulého zaměstnavatele. Jelikož si teď bude podávat sama daňové přiznání, tak ho potřebuje. Musí si znovu vyžádat original potvrzení? Protože my ho taky potřebujeme, když jsme dělali RZ, nebo ne?
Děkuji moc za odpověď, ještě jsem se s takovým případem nesetkala