Re: Špatně podané DPPO
Oni se ozvou, mně přišel mail, že letos to ještě nechají , jak jsem to poslala ( bylo to první letošní DP, potom už jsem se polepšila ), ale příští rok abych to poslala správně ... je to asi úřad od úřadu, nechala bych to být, na daň to žádný vliv nemá a vlastně nám ani žádný zákon neukládá přikládat k DPPO účetní závěrku, děláme to zcela dobrovolně, když jim to jen na základě pokynů k vyplnění přiznání posíláme ( neradi to slyší, ale je to tak )
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 7. 2017 14:07
Dobrý den,
prosím poradíte mi? Podala jsem přiznání k DPPO a dala jsem tam zkrácený výkaz ZaZ, i když jsme obchodní společnost... Prosím nepište, že je to chyba - to vím, že jsem to zmastila, ale prosím mám na sebe upozornit a opravit to nebo to mám nechat tak, až když mi dají z FÚ vědět? Tak si říkám, že mi ještě nevolali od března (podávala jsem to v březnu) :-(.
Prosím co byste dělali vy? Upozornit na sebe?
Děkuji moc