Re: prohlášení poplatníka
Já to mám jak kdy - někdy podepíše prohlášení nové (tj. nový formulář), někdy vypíše další řádek a nestalo se mně, že by to FÚ vadilo.
Např. od 1.1. do 30.4. - podepsáno třeba 5.1. Pak v květnu zaměstnancem nebyl. A pak zas od 1.6. - na další řádek podepsáno 1.6. nebo v průběhu června (Anebo nový formulář).
Nevím, jak to FÚ myslel s tím vypisováním měsíců, kterých se to týká.
Re: prohlášení poplatníka
Dobrý den.
Já pokud má zaměstnance proluku mezi začátkem dalšího druhu PP mezeru, tak pak vypisuji na str. 1 (pokud mám volnou kolonku) měsíce např. 8-12/2017 a na straně 2 též.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 7. 2017 9:59
Dobrý den,
prosím o radu a omlouvám se že píši ještě jednou podobný dotaz,ale na toto nikdo neodpověděl, v tomto roce byla uzavřena DPČ, která skončila a zaměstnanec měl podepsané prohlášení, nyní se bude zaměstnanci dělat další DPČ a bude opět chtít podepsat prohlášení, ale nevím kam, aby bylo správně, když jsem tento případ řešila v minulosti, tak jsem se ptala na FÚ a tam mi bylo řečeno, že na str.1 nemohou být v kolonkách 2 stejné roky a že to mám podepsat jenom já jako zaměstnavatel nyní na str.2 dole do tabulky na zdaňovací období vypsat měsíce, kterých se to týká a podepsat, ale nevím jestli je to takto správně - děkuji za případné rady jestli s tímto máte zkušenosti