Prohlášení poplatníka

• (neregistrovaný)

20. 7. 2017 9:59

Dobrý den,
    prosím o radu a omlouvám se že píši ještě jednou podobný dotaz,ale na toto nikdo neodpověděl, v tomto roce byla uzavřena DPČ, která skončila a zaměstnanec měl podepsané prohlášení, nyní se bude zaměstnanci dělat další DPČ a bude opět chtít podepsat prohlášení, ale nevím kam, aby bylo správně, když jsem tento případ řešila v minulosti, tak jsem se ptala na FÚ a tam mi bylo řečeno, že na str.1 nemohou být v kolonkách 2 stejné roky a že to mám podepsat jenom já jako zaměstnavatel nyní na str.2 dole do tabulky na zdaňovací období vypsat měsíce, kterých se to týká a podepsat, ale nevím jestli je to takto správně - děkuji za případné rady jestli s tímto máte zkušenosti

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 7. 2017 11:33

Kara

Re: prohlášení poplatníka
      Já to mám jak kdy - někdy podepíše prohlášení nové (tj. nový formulář), někdy vypíše další řádek a nestalo se mně, že by to FÚ vadilo.
      Např. od 1.1. do 30.4. - podepsáno třeba 5.1. Pak v květnu zaměstnancem nebyl. A pak zas od 1.6. - na další řádek podepsáno 1.6. nebo v průběhu června (Anebo nový formulář).
      Nevím, jak to FÚ myslel s tím vypisováním měsíců, kterých se to týká.

• 20. 7. 2017 12:05

pv (neregistrovaný)

děkuji za odpověď, tím dalším řádkem myslíte vypsat na str.1 do kolonky ten stejný rok a pokračovat klasicky nebo dopsat pouze na str.2 do tabulky potvrzení pravdivosti do řádku dodatečně za zdaňovací období datum a podpis?

• 20. 7. 2017 12:21

Dana H. (neregistrovaný)

Dobrý den.
      Já pokud má zaměstnance proluku mezi začátkem dalšího druhu PP mezeru, tak pak vypisuji na str. 1 (pokud mám volnou kolonku) měsíce např. 8-12/2017 a na straně 2 též.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).