Re: Zakázaný přístup na pracoviště
Nepíšete konkrétní údaje - kdy jste doručil výpověď, jak dlouho tento stav trvá apod. Na Vašem místě bych se až tak netrápila, i když to dobré není. Pokud se nejedná o záležitost dvou tří dnů, doručila bych zaměstnavateli oznámení ve smyslu, že konstatujete, že
- zaměstnavatel neplní svoji zákonnou povinnost přidělovat Vám práci v dohodnutém rozsahu,
- berete na vědomí, že je dána překážka v práci na straně zaměstnavatele,
- Vy jste připraven práci konat a
- k pokynu zaměstnavatele se dostavíte a začnete práci konat.
Event. bych připojila mobil, na kterém jste připraven výzvu k výkonu práce přijmout.
Pokud by Vám neběžela výpovědní doba, řešila bych jinak, ale Vám už to nestojí za to. Než někdo něco pořeší, už nebudete zaměstnancem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 7. 2017 14:48
Dobrý den,
chtěl bych se prosím zeptat, jak postupovat, když mně zaměstnavatel nechce pustit na pracoviště a předpokládám, že to tak bude i nadále. Musím se každý den pokoušet na pracoviště dostat. Papír o překážce v práci na straně zaměstnavatele jsem nedostal, ale pravidelně kontroluji schránku, jestli náhodou důvod nedorazí písemně.
Pár týdnů zpátky jsem podal výpověď a toto je reakce
Děkuji za odpověď
Hezký den
Gabriel