Re: Právě jsem přišla na chybu v DPH
Souhlasím, na mašli ne :-) Zaplatit co nejdříve také ano. Ale termínem dodatečného bych si nebyla tak jistá jestli co nejdříve. Dodatečné lze bez komplikací a bez vysvětlujícího protokolu, který nemají pracovnice FÚ v oblibě, protože to pro ně znamená zřejmě práci navíc, až po určité době, cca další měsíc. Takové zkušenosti mám s FÚ a pokud mi někdo vynadá a bude mít jiný názor, budu jen ráda, prosím ale o věcnost. J.F.
Re: Právě jsem přišla na chybu v DPH
Právě proto jsem doplňovala svou odpověď v 16.55, že je lepší se domluvit přímo s FÚ a podat jiné ř á d n é přiznání. Asi jsem měla uvést, že původní chybné bude vyměněno, ale předpokládala jsem, že to již z odpovědi vyplývá. Bez problémů FÚ tento postup akceptoval, je to pro ně samozřejmě lepší, s dodatečným přiznáním mají hodně práce, proto volí postup který jsem popisovala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
26. 10. 2005 16:41
Sakra, sakra, sakra...chytla jsem právě nerva - zjistila jsem si chybu v excelovské tabulce denních tržeb za září, kde mám ve sloupečku pro výpočet 19% DPH dole sumu a ta se mi spočetla místo po např. do D35 jen do D29. "Ulítlo" mi tak asi 3 tis. Kč. Jsem na mašli....