Re: Rozhodčí a náklady
A kolik z těch rozhodčích už mělo kontrolu na daň z příjmů z fin.úřadu? Neříkám, že některé, nebo i všechny vyjmenované položky by nemohly projít, ale není to jisté. Vždy záleží na tom, co si pan rozhodčí ukecá.
A taky na osobě kontrolora.
Mám docela různorodé zkušenosti z kontrol, byť dva klienti pracovali ve stejném oboru, určité výdaje uznali jen jednomu z nich....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 8. 2017 8:18
dobrý den,obrátil se na mě známý s žádostí o info. Má živnostenské oprávnění na Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti - konkrétně rozhodčí.Dosud jeho účetní mu na tuto činnost evidovala pouze příjmy a z nákladů jen oblečení. Dle vyjádření kolegů jim jejich účetní evidují do nákladů i masáže,vitamíny,různé regenerační přípravky, prostě potřeby a činnosti, které využívá pro tuhle profesi. Dle mého to do nákladů patří. Můžete mi sdělit,zda s tím má někdo zkušenosti a poradit?