Re: ÚP - oprava data nástupu do zaměstná
Děkuji moc. Mně se to právě taky nelíbí. S paní mluvila kolegyně,
nyní mně telefon nebere. Psala jsem ji, zda tam má tu smlouvu založenou, protože u nás jsem nic nedohledala a ani zaměstnankyně ji u sebe neměla.
Zaměstnankyně dostala vyplacenou podporu za ten jeden den neoprávněně. Ale jak zjistit, kde se stala chyba?
Mám strach, že pokud to opravím, kde to nakonec ještě vyběhne (OSSZ,ZP) a budu mít průšvih nakonec já.
Re: ÚP - oprava data nástupu do zaměstná
Tak nyní mně paní z ÚP poslala kopii smlouvy, kde je datum nástupu opravdu 5.2.2016. Tak co s tím? Poradila byste mně prosím paní Jasná? Děkuji moc za váš čas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 8. 2017 8:19
Dobrý den,
chtěla bych vás poprosit o radu, jak vyřešit následující problém:
paní k nám nastoupila a vykonávala práci od 4.2.2016, kolegyně ji pravděpodobně napsala na smlouvu datum 5.2.2016, paní tuto smlouvu zanesla na ÚP, kde ji ještě 4.2.2016 vyplatili podporu.
PS se pravděpodobně opravila na 4.2. , přihlášky na ZP a OSSZ jsou od 4.2.2016.
Nyní u nás paní skončila a na ZL a potvrzení na podporu,je nástup od 4.2.
Z ÚP se ozvali, že ji tam mají evidovanou do 4.2. a ať jim předěláme ZL a potvrzení pro podporu s datem nástupu k nám 5.2.2016.
V té době jsem tady ještě nebyla a vůbec nevím, jak se zachovat.
Budu vděčná za každou radu. Jana