ÚP - oprava data nástupu do zaměstnání

• (neregistrovaný)

17. 8. 2017 8:19

Dobrý den,
    chtěla bych vás poprosit o radu, jak vyřešit následující problém:
    paní k nám nastoupila a vykonávala práci od 4.2.2016, kolegyně ji pravděpodobně napsala na smlouvu datum 5.2.2016, paní tuto smlouvu zanesla na ÚP, kde ji ještě 4.2.2016 vyplatili podporu.
    PS se pravděpodobně opravila na 4.2. , přihlášky na ZP a OSSZ jsou od 4.2.2016.
    Nyní u nás paní skončila a na ZL a potvrzení na podporu,je nástup od 4.2.
    Z ÚP se ozvali, že ji tam mají evidovanou do 4.2. a ať jim předěláme ZL a potvrzení pro podporu s datem nástupu k nám 5.2.2016.
    V té době jsem tady ještě nebyla a vůbec nevím, jak se zachovat.
    Budu vděčná za každou radu. Jana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 8. 2017 8:33

jasná. (neregistrovaný)

Re: ÚP - oprava data nástupu do zaměstná
      Zavolala bych na ÚP a vysvětlila situaci, že smlouva byla přepracována, protože došlo k chybnému uvedení data nástupu. Určitě ale řešit s vedoucí ÚP, neřešila bych s pouhou pracovnicí, která má zaměstnankyni na starosti.

• 17. 8. 2017 8:42

J. (neregistrovaný)

Děkuji moc. Mně se to právě taky nelíbí. S paní mluvila kolegyně,
      nyní mně telefon nebere. Psala jsem ji, zda tam má tu smlouvu založenou, protože u nás jsem nic nedohledala a ani zaměstnankyně ji u sebe neměla.
      Zaměstnankyně dostala vyplacenou podporu za ten jeden den neoprávněně. Ale jak zjistit, kde se stala chyba?
      Mám strach, že pokud to opravím, kde to nakonec ještě vyběhne (OSSZ,ZP) a budu mít průšvih nakonec já.

• 17. 8. 2017 8:46

J. (neregistrovaný)

Tak nyní mně paní z ÚP poslala kopii smlouvy, kde je datum nástupu opravdu 5.2.2016. Tak co s tím? Poradila byste mně prosím paní Jasná? Děkuji moc za váš čas.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).