Re: Podnikatelský účet ?
>>>Dobrý den, mám dotaz, máme přeplatek na DPH a žádali
>>>jsme o vrácení. Náš finanční úřad nám sdělil, že se
>>>jim
>>>nezdá číslo účtu na který chceme částku poukázat a že
>>>máme přijít na kontrolu. Moc tomu nerozumím, jelikož
>>>nám na tento účet posílali peníze již dvakrát a nikdy
>>>kvůli tomu nikdo nevolal. Musí mít živnostník také
>>>založený určitý podnikatelský účet ? Můžete mi prosím
>>>někdo poradit, co se jim na mém účtu nezdá? Díky moc,
>>>Lenka
>>účet pro podnikání musí být podnikatelský
>
>*** A to se, prosím, píše kde? ***tak jinak dohodněte se správcem daně ,mně řekli ,že ho musím mít, vím ale ,že třeba v jiných okresech k tomu Fú přistupuje jinak ,nejlépe dohodnout s tím kdo bude dělak kontrolu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 10. 2005 21:21
Dobrý den, mám dotaz, máme přeplatek na DPH a žádali jsme o vrácení. Náš finanční úřad nám sdělil, že se jim nezdá číslo účtu na který chceme částku poukázat a že máme přijít na kontrolu. Moc tomu nerozumím, jelikož nám na tento účet posílali peníze již dvakrát a nikdy kvůli tomu nikdo nevolal. Musí mít živnostník také založený určitý podnikatelský účet ? Můžete mi prosím někdo poradit, co se jim na mém účtu nezdá? Díky moc, Lenka