Re: faktura Google AdWords
Dobrý den, ráda bych se připojila...nám se platba strhává automaticky přes kartu a vždy mi přijde faktura na vyšší částku než je ve výpisu platba. Např. faktura je na 760 Kč a z účtu strženo 741,73...co s tím? Máte to taky tak? Ptala jsem se našeho poradce a řekl, že mám zaúčtovat částku z faktury a platbu a prostě máme na každé faktuře nedoplatek...ale moc se mi to nelíbí...nevíte co s tím nebo proč to tak vůbec je? Děkuji.
To jsem si původně myslela taky, ale že by kurs. rozdíl během jednoho týdne dělal tolik...to se mi nezdá. A tam je i vyloženě napsáno částka 760 Kč/29,14 EUR a přijatá platba 741,73 Kč / 28,44 EUR...směnný kurz uveden dole na faktuře, takže obě částky jsou přepočítány stejným kurzem
Dobrý den taky jsem to hodně řešila, protože se mi to nelíbilo a zjistila jsem, že platby se strhávají od začátku kampaně a faktury chodí za kalendářní měsíc. Např. kampaň začala 15.8. tak platba se strhne od 15.8. - 15.9., 15.9.- 15.10., ale faktury přijdou za srpen, září, říjen.. párovnání plateb aby vám seděla 321 je docela pracné..
Dekuji za odpoved.
Nam danar zatim radi delat vymerni z platby. Jenze u nas je platba napr. 10 tis. Kč, v říjnu a další fa az v lednu 2019..., mezitim jsou faktury mesicni, ktere jsem si ted vyzadala a tam je uctovana spotreba za dane obdobi..., me teda take sedi delat RS a davat do N pouze tyto fa a platbu evidovat jako zalohu..., ale teda kazdy jede jak se mu zlibi, rada bych nejaky parag. proc tak a tak.. :)
ale dekuji
no a tak tedy RS z platby, na to je pekna Faktura,..., platbu uctovat na zalohu a na konci roku si nechat vyjet stav spotrebovanych kreditu -lze vyjet, a to bych nauctovala do N a zbytek pripadne na zaloze....
stejny princip jako ma treba seznam penezenku....,co vy na to ?
Jen by me zajimal ten parag. kde se resi RS na zaplacenou zalohu do EU- stejne jako u nas prijata zaloha ???
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Na ministerstvo dopravy míří expert ze Slovenska. Jejich vlaky jsou terčem vtipů
Proč je vánoční reklama na Kofolu tak oblíbená? Protože se v ní krade
Brýle jako šperk, ne kompenzační pomůcka. Pavel prodává unikátní design
Příspěvky na sítě vytvořené pomocí AI? Jejich záplava začíná být docela otravná
Práce kvapná… Schillerová a spol. zapomněli u snížení záloh na OSVČ s paušální daní
Další změny v pracovnělékařských prohlídkách od 1. ledna 2026
25. 8. 2017 14:20
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit ohledně faktury od Google AdWords?
Je tam částka bez daně v CZK i EUR.
Pak je tam částka platba také v CZK i EUR.
Zapisuji tedy fakturu v českých korunách nebo v eurech?
DPH vyměřím, co s rozdílem?
Děkuji za rady