Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 10. 2005 11:30
dobrý den, mám problém...dneska mi nastoupil zaměstnanec, děláme jako firma různé práce - od služeb v dopravě po udržování lesních porostů, kolega je přijímán jako technik a teď nevím co mám napsat na tiskopis od koopeartivy jako OKEČ? Převažijící činnost? a ještě jednen problém mám před třemi lety jsem zaměstnával čtyři lidi a kolegyně to nenahlásila pojišťovně a tak jsem za ně ani neplatil. Jak píšu už tři roky jsem bez zaměstnanců a ¨teď nevím jestli se k tomu mám přiznat kooperativě a drsně si ti doplatit nebo jestli mám kamuflovat a dělat jako, že nic, že nynější lkolega je můj jediný a první zaměstnanec? Poradíte mi, prosím...