Re: Přepočet chorvatské kuny na CZK
Mám podobný problém, ale s YUD (jugoslávským dinárem). Tuto měnu ČNB již neuvádí, přestože musí existovat. Řidiči mi vozí z bývalé Jugoslávie doklady, kde je vyčíslena tato měna YUD. Myslím si, že by mohla ještě být v Srbsku. Má někdo podobný problém, nebo ví, jak řešit?
Re: Přepočet chorvatské kuny na CZK
Přepočet můžete provést např. zde:
http://kurzy.fin.cz/kurzy/kurzy.asp?A=X
Zrovna dnes řeším Rumunsko..., tam můžete převést všechny měny
Zdravím:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 10. 2005 13:55
Dobrý den, prosím všechny o rady a informace, jak postupujete v případě přepočtu měn, které neuvádí ČNB. Např. při přepočtu chorvatské kuny na Kč. Je správný postup, když vezmu kurz chorvatské národní banky (z internet.stránky chorvat.národ.banky), zde provedu přepočet na EURO a EURO následně přepočítám dle kurzu ČNB na české koruny. Příklad: dle Hrvatske narodni banky kurz kuny k euru je 7,307908. Mám 20 Kn, tj. 1,46 Euro, kurz ČNB eura je 30,03, tzn. že Kč budu mít 43,84. V kurz.lístku chorvatské národní banky figuruje i CZK, ale myslím si, že použít rovnou kurz CZK by nebylo správné (kurz je uváděn 1 CZK = 0,243589). Prosím o Vaše názory, nemám s tím žádné zkušenosti. Děkuji všem, Monika