Re: neproplaceni diet ?
Cili ja jsem povinen udelat vyuctovani jizdy, casy kdy jsem vyjel kam a kdy jsem se vratil a toto je podklad pro zamestnavatele aby mi to spocital a zaplatil.
Pokud jsem ale zadne toto vyuctovani nedelal, jak to je s tema dietama? Neni zamestnavatel povinen mi je platit?
Asi se ptam "blbe" ale ja tomu nerozumim.
diky
Re: neproplaceni diet ?
Vyúčtování cestovního příkazu máte předložit do 10 dnů a zaměstnavatel do 10 dnů proplatit. v praxi se často vyplácí cestovné 1 x měsíčně. Aby zaměstnavatel mohl proplácet musí znát časy odjezdů a u zahr.cest přejezdy hranic. U některých tras může mít zaměstnavatel spočtený paušál.Více zákon 119/1992 Sb., o cestovních náhradách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 11. 2005 13:26
Vazeni mam dotaz, jak je to s proplacenim diet u ridice?
je ridic povinnen predlozit vyuctovani diet, nebo je povinnen zamestnavatel sam zamestnanci diety a cestovne spocitat a zaplatit?
Diky moc.
Jarda K.