Re: Nemocenská
Určitě je pro Vás vhodnější čerpat nemocenské dávky , pokud jste pracovala déle a v ochranné lhůtě do 42 dnů po ukončení prac. poměru onemocníte máte nárok na výplatu nemocenských dávek u bývalého zaměstnavatele , můžete být nemocná až po dobu 365 kal dnů , ale započítávají se také předchozí nemoci rok zpětně , pokud mezi nimi nebylo přerušení 6 měsíců , neschopnost nahlásíte na Úřadu práce , podpora bude zřejmě vyplácena až po ukončení výplaty nem.dávek .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 11. 2005 13:32
Poraďte mi prosím co mám dělat. Podepsala jsem se zaměstnavatelem dohodu o ukončení pracovního poměru ke dni 31.10.2005. Od 1.11.2005 budu v evidenci na ÚP. Můžu jít teď na neschopenku? Jak dlouho na ní mohu být, abych měla nárok na 6 měsíců podpory. Nebo to není nijak omezeno a jak budu uschopněna začnu teprve čerpat podporu. Jde mi o to abych nepřišla o podporu.
Děkuji za radu.