Re: Nárok po výpovědi?
A jak to jako myslíte? Dostala jste výpověď a šla jste marodit. Za co by Vám měl zaměstnavatel platit? Další vývoj záleží na tom, z jakého důvodu ta výpověď byla, kdy jste ji převzala (od kdy tedy běží výpovědní doba a kdy má pracovní poměr končit), a jak dlouho budete marodit (kdy skončí neschopenka).
Re: Nárok po výpovědi?
A za co jako byste těch "40% mzdy" měla dostávat? Máte nárok na nemocenské dávky - po dobu nemoci. Dále pak na přidělování práce po výpovědní dobu (nekryje-li se ovšem s nemocí - pak samozřejmě jen nemoc. dávky !!!) a po skončení výpovědní doby - je-li to § 46, odst. 1, písm. a), b) nebo c) - na odstupné. Dále pak na proplacení nevyčerpané dovolené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 11. 2005 14:29
po obdržení výpovědi jsem šla ihned na neschopenku.Vzniká mi nějaký nárok od zaměstnavatele?Lékař zmiňoval částku 40%mzdy.Výpověď jsem podepsala.Děkuji za odpověď.
Skácelová