Re: kontrola mezd na OSSZ
Já jsem měla při kontrole vytištěný peněžní deník,ale pokladní knihu ne.Jenom přehled za měsíce kde byla výše platby.Poukazujeme také bankou a víc nic po mě nechtěly.
Re: kontrola mezd na OSSZ
oni mají na ossz jeden vzor dopisu,kde chtějí tyhle všechny doklady i kdyby jste byl kominík s jedním zaměstnancem... nikdy po mne nechtěli platby,ani výpisy z účtu, mají přehledy a platby v počítači, při kontrole stejně nekontrolují....ale kontrolují součet hrubých mezd (resp.vyměř.základů pro soc.poj.) za měsíc s hlášenkou,kterou odesíláte na ossz....rozdíly jsou třeba v dohodách, ty chtějí vidět...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 11. 2005 8:54
Dostala jsem pozvání na kontrolu pojistného na OSSZ. V pozvánce kromě jiných dokladů je také peněžní deník a pokladní deník. To musím tisknout celý peněžní deník od začátku roku a pokladní kniku také? Odvody a mzdy jsme odváděli převodem z účtu.