Re: Silniční daň - zaplacená dnes
Ano,FÚ vám může doměřit penále.Jedná se sice o zálohy, ale termín úhrady je stanoven.Doměří vám ho ale,pokud na to přijde kontrolou.Ale udělala jste pro to dneska,co jste mohla,takže bych to pustila z hlavy.Držte se.
Re: Silniční daň - zaplacená dnes
Ještě upřesním,přijdou na to po podání přiznání k silniční dani-kde uvádíte termíny plateb záloh.Má první odpověď-při kontrole se týkala případu,kdy platíte sice v termínu,ale jinou částku,nižší než je platná pro stanovený kvartál,při přiznání na to nepřijdou,ale pak tedy kontrolou na silničku.Penále je 0,1% za každý den opožděné platby,ale stane se...,jinak hodně štěstí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 11. 2005 9:55
Dobrý den, nedopatřením jsem zaplatila silniční daň - splátku až dnes místo 17.10.05. bude mi za těchto 14 dní naúčtované FÚ penále. Děkuji za odpověď.