Re: Výživné-skončení platby...
Domnívám se, že pokud je stanovena na výživné exekuce, musí je zrušit soud. Pokud je pouze stanoveno je určitě možno se dohodnout a nebo pokud jste si jist, že se syn již nepřipravuje na budoucí povolání skončete s placením. Pokud by výživné náleželo musel by syn jednat a doložit potvrzením.
Re: Výživné-skončení platby...
Spotřebované výživné se nevrací, takže bych začal rychle jednat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 11. 2005 11:31
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit zda mohu přestat platit výživné na syna,když v září dodělal učňák a nastoupil na ÚP nebo se to musí soudně??(bydlí v jiném městě a dozvídám se to až teď)Také syn v červenci nastoupil do pracovního poměru,kde vydržel 1 měsíc,výživné jsem uhradil,ale měl na něj nárok pokud pracoval a dostal výplatu??Kde bych prosím mohl najít podrobnosti ohledně výživného??
Předem děkuji...