Re: Doporučte swt na mzdy a personalisti
Cígler Software - Money také dobrá spolupráce i techn.podpora
Tento mě zajímá, já používám 13 let jejich Double - to je DOS verze učetnictví včetně mezd. Letos už natvrdo řekli, že nebudou v tonto programu podporovat mzdy ať přejdeme na DUNA/MZDY. Před časem (asi 3 roky) jsem je zkoušela a strašně mi vadí to věčné otevírání adresářů, furt jsem jezdila myší a otevírala další tabulky. No a taky mi vadí, že ve v této verzi, která je pod Windows se už nedá nic opravovat zpětně. Já si v DOS změním datum a přepisuju jen to hučí.
Také pracuji s Vemou od r. 1988. Souhlasím, je opravdu výborná. Jednou jsem byla na výstavě programů, kde mi nabízeli nějaký mzdový program. Když jsem řekla, že pracuji s Vemou, pán se omluvil a řekl, že to je opravdu skvělý program.
Stáhněte, vyzkoušejte a vyberte.
Pro velké organizace nedám dopustit na Vemu (i když je na první pohled uživatelsky nepříjemná)
Ale pokud máte "bezproblémové" zaměstnance v měsíční mzdě, je to jedno.
Jedno Vám to přestane být pokud budou mít různé směny, nemocenské, mateřské,......
:-D
Rozhodně ne, je vidět že nevíte o čem mluvíte ... :-)
vema.cz - podpora - stahování SW
Cena cca 80 tis. pro organizaci do 100 zaměstnanců za více modulu. Stačí jim zavolat a oni Vám cenu řeknou.
+
Je možnost si program i pronajmout a rozložit platbu za něj do 5 let.
V jednom máte pravdu pro malý podnik přesněji malou a jednoduchou organizaci je zbytečně velký.
>>>>Naše firma se rozrostla z malé organizace na velkou,
>>>>vyžádá si to také změnu softweru zejména na PaM.
>>>>Sdělíte svoje zkušenosti, doporučíte, varujete? Díky
>>>>moc
>>>>všem
>>>
>>>Pro velké organizace nedám dopustit na Vemu (i když
>>>je
>>>na první pohled uživatelsky nepříjemná)
>>>
>>>Ale pokud máte "bezproblémové" zaměstnance v měsíční
>>>mzdě, je to jedno.
>>>
>>>Jedno Vám to přestane být pokud budou mít různé
>>>směny,
>>>nemocenské, mateřské,......
>>>
>>To bude asi drahý program a na míru! Ne pro malé
>>podniky. Ani na internetu nemají naídku, demo a
>>ceník!
>
>:-D
>
>Rozhodně ne, je vidět že nevíte o čem mluvíte ... :-)
>
>
>vema.cz - podpora - stahování SW
>Tato adresa mi nefunguje. A to vím o čem mluvím! Mám otázku: pracujete v té firmě či jste uživatel programu?
>Cena cca 80 tis. pro organizaci do 100 zaměstnanců za
>více modulu. Stačí jim zavolat a oni Vám cenu řeknou.
>+
>Je možnost si program i pronajmout a rozložit platbu
>za něj do 5 let.
>
>V jednom máte pravdu pro malý podnik přesněji malou a
>jednoduchou organizaci je zbytečně velký.
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 11. 2005 13:02
Naše firma se rozrostla z malé organizace na velkou, vyžádá si to také změnu softweru zejména na PaM. Sdělíte svoje zkušenosti, doporučíte, varujete? Díky moc všem