Re: Rodič.příspěvek neztratím,když...??
Ale ona to ani vědět nepotřebuje.:)
Já právě nechci o tento nárok přijít,ale když jsem jí naznačila tuto novinku,tak ona řekla,že o tom nic neví a že to zřejmě nemohu. Ale je fakt,že jí to může být jedno,jestli to dodržuji nebo ne...........ale já si to musím hlídat:) Nebylo to vůbec myšleno zle:)) Jen tak,že kdybych to nevěděla,tak ho tam budu dávat jen na 5dní a byla by to škoda,že by tam mohl být třeba i 3xtýdně,ne:)
Já právě nechci o tento nárok přijít,ale když jsem jí naznačila tuto novinku,tak ona řekla,že o tom nic neví a že to zřejmě nemohu. Ale je fakt,že jí to může být jedno,jestli to dodržuji nebo ne...........ale já si to musím hlídat:) Nebylo to vůbec myšleno zle:)) Jen tak,že kdybych to nevěděla,tak ho tam budu dávat jen na 5dní a byla by to škoda,že by tam mohl být třeba i 3xtýdně,ne:)
No, otázka je zda školka bude mít volnou kapacitu.
U nás místo jednoho celodenního berou 4 pětidenní děti, no a kdyby od unora všichni ty pětidenní děti najednou chtěly chodit na všechny 4 hodinny denně, tak by pro ně jistě místo neměli.
A jistě si školka stanoví sama nějaké pravidla, protože ona je, kdo pak hlasí zda byla dodržená podmínka, aby jste nepřišly o rod.příspěvek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 11. 2005 12:45
Můžu se zeptat,kde jste vyčetli,že od 1.2.2006 lze dítě starší 3let dávat denně na 4hod.do MŠ? Paní ředitelka v naší MŠ o tom ještě vůbec nic neví:(
Děkuji