Re: Zdaneni zavisle cinnosti i podnikani
potvrzení o příjmu ze zaměstnání/pokud nebude žádat zaměstnavatele o výpočet v zaměstnání/
sečtete příjmy všechny odečtete výdaje uplatníte odeč.položky/na sebe ,živ a penz.poj,krev.../ vyjde základ daně
daň.přiznání vás přesně navede napřed se to vypisuje každé zvlášt a pak dle návodu se dopracujete k základu /je to podrobně v návodu/a vypočtete daň z té odečtete zálohy ze zaměstnání a rozdíl doplatíte.
najděte formulář a zkuste si to nanečisto už dnes není to nic co byste nezvládl.
Re: Zdaneni zavisle cinnosti i podnikani
Teď je to 5 let. K předchozí odpovědi - pokud nebude žádat o výpočet v zaměstnání - uvádím, že to může pouze v případě, že nepodniká.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
5. 11. 2005 14:31
Muze mi nekdo poradit jak se vypocte dan pokud mam prijmy ze zamestnani a zaroven nejake prijmy z podnikani na zivnostensky list jako fyzicka osoba?
Spocitaji se prijmy a dani se dohromady? A co kdyz jsem v podnikani letos ve ztrate?
Predem dekuji za pomoc.