Re: Reklamace
>>Dobrý den, zakoupila sem si sportovní obuv v
>>nejmenované prodejně, zhruba po roce mi popraskala
>>kůže (
>>pravděpodobně to však nebyla pravá kůže ) na pravé
>>botě v
>>místě ohybu špičky. Obuv sem reklamovala a byla mi
>>vrácena s vyrozumněním, že reklamační dobu nelze
>>zaměňovat s životností obuvi, že zřejmě k vadě došlo
>>mechanickým poškozením ( což je na první pohled
>>nesmysl ) a že
Toto vyjádření je naprosto správné, chyba je pouze v tom, že 6 měsíců nelze u kvalitního výrobku považovat za lhůtu, ve které může při správném použití dojít k takovému opotřebení.
>>sem asi zvolila špatný druh obuvi. Vzhledem k tomu,
>>že
>>je evidentní, že se jedná o nekvalitní materiál,
>>chtěla bych nadále požadovat vrácení peněz nebo
>>výměnu
>>obuvi, ale nevím na koho se dál odvolat a jak dále
>>postupovat. Proto prosím ty, co mají podobnou
>>zkušenost o
>>radu. Děkuji
Pokud byla reklamace vyřízena zamítnutím z důvodu běžného opotřebení, musela byste si obstarat znalecký posudek. Když bude jeho výsledkem chyba materiálu, můžete se vrátit k prodejci (ten vám možná uzná reklamaci, ale náklady na posudek dobrovolně nezaplatí, i když je to jeho zákonná povinnost), když ten znovu odmítne, zbývá jen soud. U soudu posudek není závazný a prodejce si může nechat vypracovat svůj. Takže vzhledem k ceně obuvi žádné reálné šance. Pokud se jedná o dobrou značku, lze se obrátit na výrobce, pohrozit medializací atd.
>www.spotrebitel.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 11. 2005 10:51
Dobrý den, zakoupila sem si sportovní obuv v nejmenované prodejně, zhruba po roce mi popraskala kůže ( pravděpodobně to však nebyla pravá kůže ) na pravé botě v místě ohybu špičky. Obuv sem reklamovala a byla mi vrácena s vyrozumněním, že reklamační dobu nelze zaměňovat s životností obuvi, že zřejmě k vadě došlo mechanickým poškozením ( což je na první pohled nesmysl ) a že sem asi zvolila špatný druh obuvi. Vzhledem k tomu, že je evidentní, že se jedná o nekvalitní materiál, chtěla bych nadále požadovat vrácení peněz nebo výměnu obuvi, ale nevím na koho se dál odvolat a jak dále postupovat. Proto prosím ty, co mají podobnou zkušenost o radu. Děkuji