Re: Cena - velmi malá účetnictví
Nemusíte si připadat jako vyděrač. Mám problémy s klienty, neustále jsem na posledním místě s placením faktur, ale když je kontrola na úřadech, nebo jakýkoliv jiný problém okamžitě dávají mé tel.číslo, poněvadž většinou vůbec nevědí a hlavně nemají přehled o svém vlastním účetnictví i když neustále jim něco vysvětlujete. Mám dva klienty s řádky do 30 položek, ale pod 500,- Kč nejdu.Jsem pojištěná.
Zatím jsem nezjistila,kde se výhodně pojistit.Účetní práce se pojišťovákům moc pojišťovat nechce.
Myslíte, že je nepřiměřené stanovit cenu 2x vyšší, pokud klient požaduje odpovědnost za účetnictví? Jsou totiž i takoví, co raději platí daleko méně za práci bez stanovené odpovědnosti účetní. Pokud je ta účetní důvěryhodná a svědomitá osoba, proč nakonec ne.
Je to sice malé účto, ale dost velké částky. Chybu jsem udělala ve výpočtu záloh na rok 2005. S.r.o. začínala v 6/ 2004 a já jsem to při výpočtu přehlédla a zálohy na daň počítala jen z té vypočtené daně, nezvýšila jsem ji poměrně na celý rok. No, možná to není zrovna malá chyba, nechtěla jsem s tím tady otravovat, protože už se s tím stejně nedá nic dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 11. 2005 18:07
Mám problémy se stanovením ceny za účetnictví nebo DE ve velmi malém rozsahu - cca 10-30 položek za měsíc. Mám takových lidí víc a při ceně 10-15kč za položku se to nevyplatí vůbec dělat. Považuji za samozřejmé, že přebírám i odpovědnost za svou práci a to už se vůbec nevyplatí riskovat za tak málo peněz. Když si určím minimální cenu za měsíc třeba 600 Kč, mám si připadat jako vyděrač? I při těch málo položkách se často jedná o velké sumy a teď se mi třeba stalo, že za svou opravdu malou chybu zaplatím 2500,- při ceně 300,- za měsíc. To už bych opravdu platila za to, že smím dělat někomu účetnictví :-((( Prosím o názory, ať už jakékoli, klidně, že jsem blbec :-(((