Re: Jak přefakturovat jízdu vozidlem s.r
TEĎ JSEM SI DOTAZ ZNOVU PŘEČETLA A NEVÍM, ZDA JSEM TO NAPSALA SROZUMITELNĚ. ZÁKAZNÍKUM NEFAKTURUJEME NIC, DOSTÁVAJÍ ZBOŽI S CENOU AŽ DOMŮ, ALE JEDNATEL JE ZáROVEŇ OSVČ A OBČAS BY SE VOZILO POUŽILO PRO JEHO AKTIVITY JAKO OSVČ. JAKO S.R.O. MU NEPRODÁVÁME ZBOŽÍ, ALE POSKYTNEME SLUŽBU TOU DODÁVKOU (JENOM PŘEPRAVU). A NEVÍME JAK TO VYFAKTUROVAT JAKO SLUŽBU.
DÍKY.
Re: Jak přefakturovat jízdu vozidlem s.r
Já bych mu vystavila fakturu za km x cena obvyklá. Poptejte se v okolí kolik mají sazbu. Pozor na živnostenský zákon pokud nemáte koncesi na dopravu. Když je na faktuře s dodáním zboží vyčíslena cena za dopravu živnostenskému úřadu musíte prokázat , že cena za přepravu je jen na pokrytí nákladů, jinak to je nepovolené podnikání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
8. 11. 2005 8:22
Dobrý den,
prosím, můžete mi někdo poradit, jak ošetřit následující případ ?
S.r.o. má v majetku dodávku, kterou vozí zboží svým zákazníkům. Občas budou vykonány jízdy pro OSVČ a nevíme přesně, jak nejlépe ošetřit fakturaci OSVČ za tuto službu.
Nemáte, prosím, někdo zkušenosti ?
Děkuji,
Jana