Re: Dovolená po MD x svátky
Děkuji mnhokrát,už jsem skoro přestával doufat v odpověď :-)
Já jsem jí to v září takhle udělal (proplacený svátek v základní mzdě), jenomže ono jí to úplně rozhodilo průměry na dovolenou (v září končilo čtvrtletí), proto jsem to začal zjišťovat a moje kolegyně-nadřízená mi řekla, že když nepracovala, neměla dostat nic a měl bych jí ten proplacený svátek v další výplatě strhnout.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
9. 11. 2005 13:44
Máme pracovnici,která po skončení MD (do 9.9.05) čerpá dovolenou (21 dní loňská, 25 dní letošní). Nevím si rady, jak a zda vůbec jí proplácet svátky, které jí spadají do té dovolené (má měsíční mzdu). Může mi prosím někdo poradit? Děkuji