Re: Přerušení studia na vysoké škole
Co je pro mě lepší?
1. Rodiče jsou rozvedeni a žiji ve společné domácnosti s matkou a nevlastní sestrou z matčina druhého manželství a s matčiným novým druhem - ale matka nepracuje a druh nemá u matky trvalé bydliště.
2. rodiče jsou rozvedeni a nežiji ve spol. domácnosti ani s jedním z nich.
Přemýšlím, jak to udělat.
Na potvrzení ze školy o přerušení studia je uvedeno upozornění, že po dobu přerušení studia pozbývám práv a povinností vysokoškolského studenta, tudíž ztrácím nárok na přídavek na dítě?
Děkuji
Re: Přerušení studia na vysoké škole
Musím tuto skutečnost o přerušení studia hlásit na sociálce - přídavky na dítě a na zdrav. pojištěvně - jsou nějaké postihy, pokud nenahlásím ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
9. 11. 2005 14:03
Je mi 23 let a jsem studentkou VŠ. Na dobu od 1.9.2005 do 31.12.2005 jsem přerušila studium. Mám nárok na přídavek na dítě a rodiče mají nárok na slevu na dani ?
Děkuji Mája