Re: fond pracovní doby
Tento problém se tady pravidelně řeší, zkuste si projít vyhledávání se slovy nepřetržitý provoz ap.
Jenom stručně: fond pracovní doby jako takový je pseudopojem, protože ZP mluví o týdenní pracovní době, max. 40 hodin. Při nerovnoměrném rozdělení je potom nutné, aby za nějaké období (třeba až 12 měsíců) byl tento průměr na týden splněn. To znamená, že v tomto případě nemůže zaměstnavatel si vzít tzv. plánovací kalendář pro pravidelnou pracovní dobu a říci, že musíte v tomto měsíci odpracovat např. 168 hodin, protože to mají pravidelní zaměstnanci po-pá. Potom záleží co v den, kdy je svátek.
Pokud byste za normálních okolností měla mít směnu a tato směna Vám odpadne, protože zaměstnavatel uzavřel provoz, tak se měsíční mzda nekrátí a nemusíte nic nadpracovávat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 11. 2005 11:40
co to vůbec je a k čemu to slouží? Pracuji ve směnném provozu-krátký a dlouhý týden,zaměstnavatel mi nařídil směny navíc s odůvodněním,že mi chybí hodiny do fondu prac.doby.Je to vůbec možné?Jsem odměňována pevnou měsíční mzdou,ve svátky nařídil zaměstnavatel volno.