Re: Dohoda o provedení práce
xxxxxxxxxxxxxx
Vzhledem k rozsahu DPP předpokládám, že jste v učilišti nepodepsala prohlášení k dani. Z částky do 5000 Kč by se jednalo o srážkovou daň ve výši 15%, nad 5000 by musela být sražena zálohová daň ve výši 20%.
Jinak si zadejte do vyhledávače dohodu o provedení práce, omílá se to tu pořád dokola, určitě najdete ještě něco zajímavého na toto téma.
Re: Doplnění
Pokud jste nepodepsala Prohlášení, tak srážková daň ve výši 15% do 5000 Kč hrubého, na to jsem zapomněla, jinak tak jak jsem již psala.
Re: Doplnění
Děkuji za vyčerpávající odpověď.
>>>Na základě dohody o provedení práce jsem pracovala
>>>pro
>>>střední učiliště v rozsahu 5 hodin. Za tuto dobu mám
>>>nárok na určitou odměnu, ze které mi bude odečtena
>>>daň.
>>>Prosím, kolik procent činí tato daň? Děkuji.
>>xxxxxxxxxxxxxx
>>Vzhledem k rozsahu DPP předpokládám, že jste v
>>učilišti nepodepsala prohlášení k dani. Z částky do
>>5000 Kč
>>by se jednalo o srážkovou daň ve výši 15%, nad 5000
>>by
>>musela být sražena zálohová daň ve výši 20%.
>>Jinak si zadejte do vyhledávače dohodu o provedení
>>práce, omílá se to tu pořád dokola, určitě najdete
>>ještě
>>něco zajímavého na toto téma.
>Pokud jste nepodepsala Prohlášení, tak srážková daň ve
>výši 15% do 5000 Kč hrubého, na to jsem zapomněla,
>jinak tak jak jsem již psala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 11. 2005 12:36
Na základě dohody o provedení práce jsem pracovala pro střední učiliště v rozsahu 5 hodin. Za tuto dobu mám nárok na určitou odměnu, ze které mi bude odečtena daň. Prosím, kolik procent činí tato daň? Děkuji.