Re: Pravděpodobný výdělek
Pokud pracovník neměl odpracováno v rozhodném období posledního předcházejícího čtvrtletí 20 pracovních dní uvádí na záopočtový list pravděpodobný výdělek - spočítá se z několika mezd pracovníků vykonávajících stejnou , nebo obdobnou práci .
Jinak by se měl uvádět průměrný skutečný výdělek za předchozí čtvrtletí to co je na dovolenou .
Můžete pracovníka zvýhodnit , nebo znevýhotnit ve výpaltě podpory .
Re: Pravděpodobný výdělek
nemá to vliv....úřad práce použije uvedený na ZL...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 11. 2005 7:38
Pracovník u nás skončil pracovní poměr. Vydala jsem mu zápočtový list, na který jsem zapoměla uvést, že šlo o pravděpodobný výdělek. Po ukončení prac. poměru se šel hlásit na úřad práce. Je rozdíl v uvedení pravděpodobného, nebo průměrného výdělku pro ÚP? Má to nějaký vliv na podporu v nezaměstnanosti? Moc děkuji.